בלב עמק חפר שבשרון, בצל מגדל המים העתיק של המושב החקלאי כפר חיים, ניצב כבר 12 שנה מוסד מקומי של בשר איכותי.


הבשר של ניר זה לא עוד קצביה, זה בית לחובבי בשר ואוכל איכותי בשרון.
הצוות המנוסה שמוביל את ניהול המקום, שמח לקבל אתכם בחיוך ולסייע בהרכבת התפריט לארוחה הקרובה שלכם – נמליץ לכם על הנתחים הנכונים עבורכם, נתכנן אתכם איך לעבוד איתם במטבח ונדאג לכם לחווית בשר מושלמת.

לצד נתחי בקר מובחרים, הנבחרים בקפידה על ידי הצוות המנוסה, תמצאו בחנות מוצרי מעדניה, נקניקים, גבינות, רטבים, תבלינים, כלי צלייה, יינות, בירות ועוד כיד הדימיון הטובה.

הקצבייה, שהוקמה לפני כעשור ע״י ניר סיויק, עברה לבעלות דן וענת כפיר, שף וקונדיטורית שעוסקים כבר מעל ל-35 שנה בתחום המזון, והתמחו בתחום הבשר והאירוח.

דן, ענת והצוות, מחכים לארח אתכם בקצבייה
בשעות הפעילות ולהשיב לכם לכל שאלה.

מה תרצו להכין?

המזווה

הצטרפו למועדון הלקוחות

הצטרפו אלינו בפייסבוק

x

#{title}

#{text}

#{price}