קדרת בקר עם אורז נוסח סרילנקה

מצרכים

מצרכים.
1 ק"ג צלי כתף קוביות ( מספר 5 )
1 ק"ג צלעות עורף קוביות ( מספר 2)
1 ק"ג בצל יבש קוביות
0.5  ק"ג גזר מגורד 
ראש שום . לקלף את השיניים של השום
יחידות צ'ילי יבש (אופציה לפיקנטי )
1 כף ג'ינג'ר מגורד
גבעולי בצל ירוק פרוס לטבעות 
חבילת עליי בזיליקום קצוצים 
0.5 כוס שמן זית
1 צנצנת רוטב טנדורי 
125  מ"ל חלב קוקוס 
כוס אורז 
0.5 ליטר מים 
מלח ופלפל 
 

אופן הכנה

סוגרים את הבשר בסיר עם השמן זית
מוסיפים את הבצל, הגזר, השום, הצ'ילי יבש, בזיליקום ובצל ירוק ומטגנים כ 5 דקות
מוסיפים את הרוטב טנדורי ואת המים מלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים.
כשהבשר רך מוסיפים את החלב קוקוס ואת האורז ומבשלים על אש נמוכה כ 20 דקות
מגישים עם עיטור של בזיליקום ובצל ירוק מלמעלה .
 
בתאבון :-)


 

x

#{title}

#{text}

#{price}