אסדו בלי עצם בתנור עם שעועית מש תימין בזיליקום מיובשות
מצרכים:
3 קילו אסדו בלי עצם
3 כוסות מש
1 כוס יין לבן
4 גבעוליי תימין
1 זר עלי בזיליקום
4 בצלים עם קליפה חתוכים לרבעים
1 ראש שום חצוי לשניים
1 צנצנת נשנושי עגבניות מיובשות בשמן זית
2 צ'ילי שאטה יבש (אופציה לפיקנטי)
מלח ופלפל
אופן הכנה
מערבבים את כל המרכיבים ביחד חוץ מהבשר
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
מתבלים את הבשר במלח פלפל ומניחים על השועית המתובלת.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל250 מעלות לכ10 דקות.
מוציאים מהתנור ומכסים היטב בנייר אפייה ואוטמים עם נייר כסף על מנת שלא יצאו אדים והשר לא יתייבש.
מורידים את חום התנור ל130 מעלות ומכניסים את התבנית לכ6 שעות בתנור