1/2 ק"ג בצל יבש
1 ראש שום מקולף
1 אצבע ג'ינג'ר באורך 4 ס"מ חתוך לקוביות
1 זר בזיליקום
1 ק"ג גזר
1 ק"ג בטטה
1 ק"ג דלעת
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל וצ'ילי גרוס
חותכים את כל הירקות לקוביות גסות
בסיר מאדים את הבצל הג'ינג'ר והשום עם השמן זית עד שזהוב
מוסיפים את קוביות הירקות שורש ומאדים כ 5 דקות נוספות עד זיגוג
מוסיפים את עלי הבזיליקום ומכסים את הירקות במים ומביאים לרתיחה.
מתבלים במלח פלפל וצ'ילי ומבשלים על אש נמוכה עד לריכוך הגזר.
טוחנים את המרק עם ממחה ידני ומשלימים תיבול .
#{price}