שוקיי אווז ברוטב תפוז אפרסקים ובצל מקורמל

מצרכים

מצרכים.
4 שוקיי אווז 
1/2 כוס שמן זית
1 קילו בצל יבש חתוך לרצועות
3 שיניי שום פרוסות 
1/2 קילו אפרסקים חתוכים לרבעים - ללא גרעין 
1 צנצנת ריבת בצל
1/2 ליטר מיץ תפוזים 
1 ליטר ציר עוף
1 מקל קינמון 
1 כוכב אניס
2 ציפורן 
1 כף סוכר
מלח ופלפל

 

אופן הכנה

במחבת רחבה עם מעט שמן סוגרים את השוקיים מכל הצדדים ומניחים בצד. 

מוסיפים את יתרת השמן ומאדים את הבצל והשום עד שזהובים מוסיפיים את התבלינים היבשים ומטגנים כ-5 דקות נוספות עד שנוצר קרמל. 

מוסיפים את ריבת הבצל והאפרסקים, מערבבים ומוסיפים את ציר העוף ואת מיץ התפוזים.

מכניסים לרוטב את השוקיים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים. 
 
בתאבון :-)


 

x

#{title}

#{text}

#{price}