מצרכים.
4 שוקיי אווז
1/2 כוס שמן זית
1 קילו בצל יבש חתוך לרצועות
3 שיניי שום פרוסות
1/2 קילו אפרסקים חתוכים לרבעים - ללא גרעין
1 צנצנת ריבת בצל
1/2 ליטר מיץ תפוזים
1 ליטר ציר עוף
1 מקל קינמון
1 כוכב אניס
2 ציפורן
1 כף סוכר
מלח ופלפל
במחבת רחבה עם מעט שמן סוגרים את השוקיים מכל הצדדים ומניחים בצד.
מוסיפים את יתרת השמן ומאדים את הבצל והשום עד שזהובים מוסיפיים את התבלינים היבשים ומטגנים כ-5 דקות נוספות עד שנוצר קרמל.
מוסיפים את ריבת הבצל והאפרסקים, מערבבים ומוסיפים את ציר העוף ואת מיץ התפוזים.
מכניסים לרוטב את השוקיים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעתיים.
בתאבון :-)
#{price}