גוש סינטה או אנטריקוט [ללא שומן] במשקל 2.5 ק"ג.
1 כף חרדל
1 כף דבש
2 כפות שום קצוץ
2 כפות יין אדום
1 כפית עליי רוזמרין
מלח ופלפל
3 כפות שמן זית
10 פרוסות תפוח אדמה או בצל בעובי של 2 ס"מ כמצע לבשר
מתבלים את הבשר במלח ופלפל וסוגרים במחבת חמה עם שמן זית סוגרים כל צד של הבשר כ-3 דקות.
מערבבים את כל חומרי המרינדה ומורחים על הבשר מכל הצדדים.
מניחים את פרוסות הבצל או תפוחי האדמה על תבנית עם נייר אפייה ומניחים מעל את הנתח [שהנתח לא ישב ישירות על התבנית].
מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 -190 מעלות למשך שעה ורבע
למידת צלייה מדיום.
נותנים לבשר לנוח כ-10 דקות לפני הפריסה .
#{price}