1 גוש אסדו בלי עצם כ 3 ק"ג
1 ק"ג בצליי שאלוט או בצלים רגילים חתוכים לרבעים
1 ק"ג גזר חתוך גס [חתיכות גדולות]
1/2 ק"ג סלרי אמריקאי חתוך למקלות
1/2 ק"ג כרישה חתוכה לטבעות גדולות
3-4 גיבעולי טימין
3-4 עליי דפנה
10 שיניי שום עם קליפה
1/2 כוס שמן זית
1 כוס יין לבן יבש
מלח ופלפל
מניחים את כל המרכיבים חוץ מהבשר בסיר יציקה ומערבבים.
מתבלים את נתח הבשר במלח ופלפל מניחים על הירקות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 250 מעלות ל כ-20 דקות ללא מכסה להשחמת הבשר.
מנמיכים את התנור ל160-170 מעלות מכסים הנייר אפייה רטוב ומניחים את המכסה,
אופים כ 3 שעות
מוציאים מהתנור כ 20 דקות לפניי ההגשה ופורסים . מניחים על מצע הירקות
#{price}