אוסובוקו ללא עצם 3-4 ק"ג
1 ק"ג בצלי שאלוט (או בצל רגיל)
1 ק"ג גזר חתוך באורך 4 ס"מ
3-4 גבעולי טימין
3-4 עלי דפנה
1/2 כוס שמן זית
1 כוס יין לבן יבש
מלח ופלפל
מניחים את כל המרכיבים בסיר יציקה ומעל מניחים את נתח הבשר
שמים בתנור שחומם מראש ל 250 מעלות ל 20 דקות ללא מכסה לסגירת הבשר
מנמיכים את התנור ל 180 מעלות ומכסים ואופים למשך 3 שעות (הולכים לנוח)
מוציאים מהתנור ומחכים כחצי שעה לפני פריסת הבשר. מומלץ להגיש לצד אורז לבן וסלט
#{price}