נתחי צלעות עורף בבצל ושומר

מצרכים

2 ק"ג צלעות עורף חתוך לפרוסות

1/2 ק"ג בצל יבש פרוס לרצועות

1/2 ק"ג שומר חתוך לרצועות

1 ראש שום מקולף

3 גבעולי תימין

1 כף זרעי שומר

4 עלי דפנה

1 כוסות יין לבן

2 כוסות ציר בקר

1 כף סוכר

מלח פלפל 

4 כפות שמן זית

אופן הכנה

מתבלים את הבשר במלח ופלפל וסורים מכל הכיוונים בסיר יציקה עם השמן זית

מוציאים ומניחים בצד

מוסיפים לסיר את כל המרכיבים פרט לנוזלים ומאדים עד שזהוב וטיפה קרמלי 

להוסיף את היין ולגרד את תחתית הסיר מהמשקעים . להביא לרתיחה ולהוסיף את הציר.

להניח מעל הירקות את נתחי הבשר להביא לרתיחה ולהנמיך את האש למינימום. לכסות ולבשל על אש נמוכה כשעתיים. עד שהבשר רך ומתפרק.

מומלץ ליד פירה תפוחי אדמה.
 

בתאבון

x

#{title}

#{text}

#{price}