אוסובוקו עגל ללא העצם ממולא במח עצם ועשבי תיבול

מצרכים

אוסובוקו ללא עצם 3-4 ק"ג

1 ק"ג בצלי שאלוט (או בצל רגיל)

1 ק"ג גזר חתוך באורך 4 ס"מ

3-4 גבעולי טימין

3-4 עלי דפנה

1/2 כוס שמן זית 

1 כוס יין לבן יבש

מלח ופלפל
 

אופן הכנה

מניחים את כל המרכיבים בסיר יציקה ומעל מניחים את נתח הבשר 

שמים בתנור שחומם מראש ל 250 מעלות ל 20 דקות ללא מכסה לסגירת הבשר

מנמיכים את התנור ל 180 מעלות ומכסים ואופים למשך 3 שעות (הולכים לנוח)

מוציאים מהתנור ומחכים כחצי שעה לפני פריסת הבשר. מומלץ להגיש לצד אורז לבן וסלט 

בתאבון

x

#{title}

#{text}

#{price}