הבשר של ניר

אם כבר ביקרתם בחנות הבשר של ניר אתם יודעים ומכירים כבר את סוד הקסם.

277הקסם מתחיל בבשר המשובח על סוגיו ונתחיו השונים, הנמכר במקום. הבשר מגיע אלינו מבירת הבשר העולמית, ארגנטינה. תנאי המרעה הנוחים בהם הוא גדל מאפשרים לנו ליהנות מנתחים עסיסיים, בריאים ואיכותיים. בשל אהבתנו לבשר החיפוש שלנו אחר בשר איכותי לעולם אינו נפסק, ואנו מעשירים את המלאי בבשרים מאזורים נוספים – בקר מברזיל ומאירלנד, בשר כבש מאוסטרליה ועוד. שניצל הבקר הביתי שלנו (אלטרנטיבה מרגשת וטעימה להפליא לשניצל העוף המוכר) כבר הפך לחלק בלתי נפרד מהתפריט של בתים רבים באזור. הבשר של ניר

279להתפנק בבשר משובח אינכם בקיאים בהכנת בשר ובתיבולו? אל דאגה. במיוחד בשבילכם אנו מציעים חלקי עוף ובשר בתיבול ובהשריה על פי המתכונים המיוחדים שלנו. הנתחים ארוזים באריזת ואקום, וכל שצריך הוא רק להכניס אותם לתנור ולאפות על פי ההוראות שתקבלו במקום. זוהי דרך נפלאה לפנק את המשפחה והאורחים בארוחה רבת רושם שתסחט מחמאות מכולם, בלי התעסקות רבה מצדכם.

מפנקים אתכם עד הבית: בשביל להתפנק בבשר משובח לא חייבים לצאת מהבית. רעבים? אפשר להתקשר אלינו ולבצע הזמנה טלפונית, והבשר המבוקש יגיע אליכם באמצעות שליח. לכם יישאר רק להדליק את המנגל ולפתוח לנו את הדלת.

לא רק בשר: אצלנו תמצאו גם יינות מובחרים, בירה ארגנטינאית, שמן זית ומבחר אביזרים הדרושים להכנת בשר.

החנות מציעה גם שירותי קייטרינג איכותיים, לקרניבורים אמיתיים, המעוניינים בחגיגת צליית בשרים בליווי יינות משובחים.

לחנות הבשר של ניר לא מגיעים רק בשביל לקנות. אלינו מגיעים גם לשאול ולהתייעץ, ובעיקר בשביל להתארח. ניר מקפיד על הכנסת אורחים, אם זה טיפ קטן, סיפור מעניין, שיתוף במתכון אהוב, או אפילו שליפת מחבת להכנת טעימות מפנקות לבאים למקום.

 

על ניר סיויק

nirניר סיויק, מנהל החנות, הוא בן למשפחה ארגנטינאית. כבר מילדותו היה מרותק ואחוז פליאה למראה כל מנגל בו נתקל, ובגיל התיכון כבר היה ידוע בקיבוץ כמחונן בתחום הבשרים. ותיקי הקיבוץ מיהרו לתת לו תקציב ונהג צמוד (כיוון שעדיין היה צעיר מכדי לקבל רישיון נהיגה), והנער הג'ינג'י נשלח לאתר, לרכוש ולהכין נתחי בשר איכותיים לכל אירועי המשק השונים.

בצבא שירת בסיירת גולני, ובמהלך השירות המשיך לשכלל את יכולותיו בצליית בשר לכל חבריו לסיירת. עם שחרורו, מיהר לסייר ברחבי הארץ בחיפוש אחרי הבשר המשובח ביותר להילולת בשרים רבת משתתפים, שידועה עד היום בקיבוץ כ"אירוע סיויק".

את אהבתו הפך למקצוע, ועסק במכירת בשרים מסוגים שונים, תוך שהוא מזמין חברים, שכנים ועוברי אורח לטעום מהנתחים העסיסיים שמצא. מאוחר יותר רתם את כישרונו הייחודי לטובת התמחות בחברת הפקות לעשירון העליון, בה פינק ופיטם את בכירי המשק הישראלי במגוון אירועים משפחתיים ועסקיים.

כיום מתגורר ניר עם אשתו אני (אנה-לאורה, ארגנטינאית גם היא) ובנם אורי במושב ניצני עוז. כבר בגיל שנתיים, לפני שלמד לדבר, ידע הבן להבדיל בין פילה, סינטה ואנטריקוט.

היום מנהל ניר חנות בשרים אינטימית ואיכותית בכפר חיים. את נתחי הבשר המופלאים שהוא מלקט לחנותו אפשר לטעום גם בקייטרינג המשובח שהוא מספק ליצירת אירועי בשר יוקרתיים ואניני טעם באזור המרכז והשרון. נתחי בשר מופלאים

חנות בשרים אינטימית ואיכותית